Pages of Márta Baranyai

Pages of Márta Baranyai

We have 17 guests online
Atlantiszi gyűrű
There are no translations available.

 

Az Atlantiszi gyűrű mindentől megvéd...

Védelmező és gyógyító ereje rendkívüli! Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus találta meg 1860-ban a Királyok Völgyében végzett ásatásai során egy főpap sírjában.

A gyűrűn lévő mintázat sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz. Az ábra meghatározott geometriai formákból elrendezett mintát mutatott.

Az egyiptológus végül arra a megállapításra jutott, hogy a sírban talált gyűrű Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. A gyűrű mintája egyértelműen az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, de amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva. Így is az egyiptomi pap birtokába kerülhetett a titokzatos gyűrű.

A gyűrű mintázata energiapajzsot képez

André de Bélizal, a modern kori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Rájött, hogy az egyszerű geometriai formáknak egyenként saját, meghatározott jelentésük és rendeltetésük van, csakúgy, mint a teljes mintázatnak.

Rajzolata három hosszú téglalapból, hat négyzetből és a formát két oldalról lezáró két háromszögből áll. A vizsgálati eredmények alapján Bélizal megállapította, hogy az atlantiszi gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja.

A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb külső agresszió.

A gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének. A védelem oka a bizonyos kiváltságos formák által sugárzott, nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) áthatolható védőburok. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket.

 

A Tutanhamon sír feltáróját is az Atlantiszi gyűrű óvta meg a fáraók átkától

A gyűrű védő erejét Howard Carter, a Tutanhamon sírjának híres felfedezője “saját bőrén” is megtapasztalhatta. Howard Carter, aki már akkor az atlantiszi gyűrű birtokában volt, az 1920-as években ásatásokat vezetett a Királyok Völgyében Lord Carnavon anyagi és erkölcsi támogatásával. (Aki rövidesen meghalt-eléggé furcsa módon). A munkálatokban résztvevő emberek a fáraó sírjának feltárása után nem sokkal titokzatos módon egymás után meghaltak. Az emberek a “Fáraó átkáról” kezdtek beszélni, és az ebben való hitet minden következő haláleset egyre csak erősítette. Maga Howard Carter pedig, aki a sír feltárásához a legnagyobb mértékben járult hozzá, természetes halállal halt meg 1939-ben, tizenhét évvel a sír feltárása után. A gyűrű azonban a feltárás idején állandóan nála volt.

A védelmet nyújtó erő a mintázatban rejlik, független attól, milyen anyagból készítik!

Az atlantiszi gyűrű mintázatát viselő ékszerek - tárgyak a meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktívak!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack