Pages of Márta Baranyai

Pages of Márta Baranyai

We have 20 guests online
Cannabis
There are no translations available.

 

"Ördögtől való" Cannabis - mint a legsúlyosabb betegségek gyógyszere!

 

- Kevesen tudják: a befeketített, közellenségnek kikiáltott Cannabis - azaz a Kender a XX. század elejéig a gyógyszerkönyvek első lapján szerepelt, mint a legszélesebb körűen hatásos gyógynövény.

A Kanadában élő Rick Simpson létrehozott Phoenix Tears néven egy rendkívül erős cannabis kivonatot avagy kenderolajat.

Kanadában emberek ezreit sikerült már vele meggyógyítani, köztük rákosokat, ízületi gyulladásban szenvedőket is. Kiváló eredményeket értünk el az AIDS-szel, tehát az úgynevezett gyógyíthatatlan betegségek terén!

Ez a legnagyszerűbb orvosság ezen a bolygón!

Az, amiért a kendert törvényen kívül helyezték, a gyógyszeripari cégekre vezethető vissza. Túl nagy pénzek forognak kockán, amikért eladhatják a kemikáliákat.

...Az egyetlen ok, amiért nem terjedt el világszerte, a bűnös profitérdekek között keresendő!

Rick Simpson: "A történelem során a kendert mindig is orvosságként kezelték. Ha a legerősebb kenderfajták virágából kivonatot készítesz, és rendszeresen fogyasztod, akkor azzal nagyon is jót teszel a szervezetednek. Hadd tegyem hozzá: senkinek sem javaslom, hogy cigarettába tekerje és elszívja, "

A gyógyhatás ugyanis akkor érvényesül, ha a hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó kivonatot fogyasztod. Cigarettába tekerve a hatóanyagok 90 százaléka elszáll a füsttel.

- A Cannabis olaj nem okoz függőséget, nem káros. Nézd meg ezzel szemben azt a szemetet, amit gyógyszerként adnak! Kemoterápia és sugárkezelés a rák ellen?! Ez elmebaj! Szerintem ezek az általános gyógymódok okozzák a rákot! Hogyan gondolhatja bárki, hogy annyi méreg, amitől az ember haja kihullik, segíthet egy beteg emberen?! Ez őrültség!

..Hogy miért tartunk még mindig itt?

Mert kimosták az agyunk – nem csak a miénket, az orvosokét is.

Az 1800-as évek végén és a századfordulón az orvosi szakirodalom faltól falig a kenderről szólt!

Kenderből készültek a gyógyszerek világszerte. Aztán hirtelen, a 20. század elején az Egyesült Államok akkori elnöke, fejesei és még néhány gazdag cimborája összejöttek, és létrehozták az orvosi alapítványokat. Az empirikus tudományon alapuló gyógyszereket félrelökték, helyettük vegyszerekből kezdtek előállítani orvosságokat. Hogy miért? Mert a „haverok” mind vegyiparral foglalkoztak!

Micsoda szégyen, micsoda hazugság! Szerintem manapság az orvosok nem tanulnak a gyógyszerekről, ők csak a gyógyszergyárak dílerei.

Ha pedig megnézed a halálozási statisztikákat, a túladagolásos halálesetek nyolcvan százalékát gyógyszerek okozzák. Ezzel szemben hány embert ismersz, aki kendertől halt meg? Egy sincs!

A kender egy természetes antibiotikum -úgy gyógyít mint semmi más!

(Rick Simpson filmje:„Run from the cure” címmel teljes egészében megtekinthető a Youtube-on)

Az összes törvény és jogszabály, ami valaha is hatályba lépett a kender ellen, mind hazugságban fogant. 
A kender nem árt senkinek, ez a legnagyszerűbb növény, amit ember termeszthet. Ötvenezer különféle dolgot lehet készíteni belőle, nem beszélve a gyógyszerekről.
Az olaj ráadásul erősíti is a szervezetet, segít megvédeni az egyes betegségektől.

.....Sokan nem is sejtik, hogy létezik a kémiai gyógyszerek alternatívája, őket rendkívül nehéz elérni és meggyőzni, mert a mainstream média sokszor szándékosan tartja vissza az információt. Mert a szerkesztők tulajdonosi ellenőrzés alatt állnak. És mit gondolsz, kik a tulajdonosai a legnagyobb médiumoknak?

...Akkor hát mit tehetünk?

Talán, ha csak egyszerűen egymás mellé állunk… Elvégre ez is Isten növénye, ami ártalmatlan, sőt a legpotenciálisabb gyógyhatású növény a földön, amit ezer és ezerféle módon használhatunk.

Kinek van joga azt mondani, hogy nem lehet a mienk? Nem hal meg tőle senki, nem okoz függőséget. Hogyan mondhatja bárki, akár egy kormány is azt, hogy nem termesztheted meg ezt a növényt a saját egészséged érdekében?

Beszélni kell róla, minél szélesebb körben, fel kell mutatni, hogy még csak nem is valami újdonságról van szó.

A legnagyobb gyógyszergyárak az 1800-as években kender alapú gyógyszereket gyártottak. Akkoriban vált gyakorlattá, hogy a gyógyszergyárak kivonatokat készítettek gyógynövényekből. Mind közül a kender volt a legismertebb, és gyakorlatilag ugyanazt az olajat állították elő, amivel most Rick Simpson is gyógyít.

- Ez az egész hisztéria a profitról szól!

Ha te egy gyógyszergyár vagy, és készítesz egy gyógyszert, ami teljes mértékben hatásos, az nem viszi előre az üzletet. Ők nem akarnak meggyógyítani, sőt az orvosok sem, mivel kimosták az agyukat.

Ha az anyukád azt mondja, hogy a méreg jó lehet a nyavalyádra, vagy a besugárzás jó hatással bírhat, akkor azt gondolnád róla, hogy megőrült.

De ha ugyanezt egy fazon fehér köpenyben mondja…!?

És végigmész a programon, csinálod hetekig, amit mond. Hazudnak nekünk, és még csak nem is tudnak róla...

- Ezen kell változtatnunk!

 

További cikkek a témában.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack