Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 8 vendég böngészi
Újra itt!

2015. október 16.

Az online világtól való hosszú elfordulásom után ismét itt vagyok, és örömmel mutatom be  vadonatúj kollekciómat...de nem csak mutatom, hanem beszélek/írok is róluk, mert jócskán van ám mondanivalóm Neked! :-)
...Ugyanis sokat tudnak ezek az alkotások, mert nem mindennapi  gondolatiság hozta létre Őket, nem mindennapi anyagból, és nem mindennapi jelentéstartalommal!
Azt hiszem, nyugodt lélekkel elmondhatom, hogy ezek a művek nem  hagyományos képek a falra...vagy  nem átlagos ékszerek a nyakadba, füledre, karodra, hajadba...vagy  nem megszokott használati tárgyak a környezetedbe...ezek TÉNYLEG mások, mint mások....mert tudnak valami mást!......:-)

Szívügyemnek tekintem mindennemű ÉLET tiszteletben tartását.
Ennek jegyében használom nyugodt lelkiismerettel a parafát, mely az általam (az elmúlt 15 évben) megismert egyik legtisztább, antiallergén, erőszakmentesen előállított természetes matéria a Földön!
Ez az ÉLŐ anyag hordoz alkotásaimon olyan szimbólumokat, motívumokat, melyek a legősibb kultúráktól napjainkig az ÉLET keletkezését, védelmét, erősítését, gyógyítását szolgálják.

E díszítmények energetikai hatása mellett az is fontos számomra, hogy a testünkön viselt ékszerek-tárgyak komfortérzésünket is fokozzák.
Így jöttek létre "illat-ékszereim". Mivel természetes, porózus anyagból készültek, ezért a felületükre permetezett parfüm hosszan megőrzi kellemes illatát.
Mindennek jelentősége abban rejlik, hogy egyre több az allergiás ember, akinek bőre érzékenyen reagál a kozmetikumokban, illatszerekben lévő vegyszerekre...különösen a nyári napsütés hatására keletkezhetnek kiütések, viszkető, fájó allergiás reakciók!
- "Illat-ékszereim" tehermentesítik az érzékeny bőrt ezektől a hatásoktól.

Az ékszerek-tárgyak kiválasztásához  szívesen nyújtok szakmai segítséget, hogy megtalálhasd személyre szabott "útitársad" (a saját szimbólumod, méreted, formád, színed) mely a későbbiekben kísérőd lesz életed segítőjeként és örömforrásaként...

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack