Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 28 vendég böngészi
"A CSALLÓKÖZ SZÍNEI" alkotótábor

2006. július 17-30. között a Csallóközi Nagymegyer városa harminc képzőművészt látott vendégül a szomszédos uniós országokból. Az alkotótábort a város polgármesteri hivatala, és a helyi Kolping nonprofit szervezet egy sikeres uniós pályázaton nyert anyagi forrásból támogatta, mely jótékony célokat is szolgált: a kiállításon megvásárolt alkotások bevételeiből a város gyermekotthonát segítik, a művészektől ajándékba kapott festmények és grafikák pedig a leendő galéria első saját darabjait képezik majd.

A résztvevő művészek két héten át teljes ellátásban, kényelemben részesültek, így gondtalanul, és szabadon átadhatták magukat az alkotó munka örömeinek.

Az itt látható fotókon a gyönyörű környezet, az önfeledt alkotás pillanatai, a tábor végén rendezett szabadtéri kiállítás mozzanatai, valamint a záróünnepség és a főszervezők, támogatók láthatók.

E tábornak voltam én is meghívott résztvevője. A megtisztelő felkérés értékes szakmai - emberi kapcsolatokkal, és felejthetetlen élményekkel ajándékozott meg!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack