Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 9 vendég böngészi
Ajándékutalvány

Ha úgy döntött, hogy az általam készített festményekből, vagy festett parafa tárgyakból szeretne ajándékozni szeretteinek, az utalvány lehetővé teszi, hogy a megajándékozott neki tetsző képet, tárgyat, díszítő motívumot kapjon, és így személyre szóló ajándék tulajdonosává válhasson!

Ajándékutalvány

Az ajándék utalvány előnyös, mert ...

  • garantáltan olyan ajándékot adhat, ami nem fog csalódást okozni! (Az ünnepelt/ajándékozott maga választhatja ki a neki tetsző tárgyakat.)
  • nem kell a várost járnia,zsúfolt üzletekben sorban állnia; (Mentesülhet az ünnepek utáni esetleges ajándék visszaváltás kellemetlenségeitől is.)
  • Mert nem szorítja a határidő, hogy az adott időpontra beszerezze ajándékát; (Az ajándékozott az ünnepen átveszi utalványát, és azt követően kényelmesen kiválaszthatja, megrendelheti a neki tetsző ajándék tárgyat.)

A választott értékű, sorszámozott, aláírt utalványokkal akár igény szerint elkészített ajándék is kérhető.

Az ajándékozás módja utalvánnyal:

5.000,- és 30.000,-Ft közötti értékű utalványokat tudunk kiállítani.

Határozza meg, milyen értékben szeretne utalványt vásárolni!

Értesítsen megrendelési szándékáról telefonon, e-mailben, vagy postai úton!

Ez után az ajándékutalvány értékének összegét kérem eljuttatni címemre átutalással, postai úton, vagy személyesen, a megrendeléskor kapott válaszban megadott címre.

Az összeg megérkezése után postai úton elküldöm - vagy személyes fizetés esetén átadom az általam aláírt, lepecsételt, dátummal ellátott, sorszámozott vásárlási utalványt!(Minden esetben számlát mellékelve.)

Az utalvány az átvételtől számított 6 hónapon belül váltható be!

Az utalvány összegét teljes egészében fel kell használni. Ha a kiválasztott ajándék többe kerül a meghatározott összegnél, akkor a különbség a fentiekben leírtakhoz hasonlóan egyenlíthető ki.

Amennyiben az utalvány vásárlójának/tulajdonosának külön, egyéni kívánsága van az ajándéktárgyra vonatkozóan (funkció, méret, forma, szín, díszítés stb.) azt kérem mielőbb jelezze, mert aktuális leterheltségemtől függően több-kevesebb időre, legrosszabb esetben több hétre is szükség lehet az elkészítéséhez.

Az ajándéktárgyakból és festményekből korlátozott raktárkészlet áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy a festmény/tárgy átvételére néhány napot, esetleg 1-2 hetet (a tárgy jellegétől függően) várni kell!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack