Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm honlapomon, kellemes böngészést kívánok!

Kérem tekintse meg az Aktuális ajánlatok menüpontot!

"A CSALLÓKÖZ SZÍNEI" alkotótábor

2006. július 17-30. között a Csallóközi Nagymegyer városa harminc képzőművészt látott vendégül a szomszédos uniós országokból. Az alkotótábort a város polgármesteri hivatala, és a helyi Kolping nonprofit szervezet egy sikeres uniós pályázaton nyert anyagi forrásból támogatta, mely jótékony célokat is szolgált: a kiállításon megvásárolt alkotások bevételeiből a város gyermekotthonát segítik, a művészektől ajándékba kapott festmények és grafikák pedig a leendő galéria első saját darabjait képezik majd.

A résztvevő művészek két héten át teljes ellátásban, kényelemben részesültek, így gondtalanul, és szabadon átadhatták magukat az alkotó munka örömeinek.

Az itt látható fotókon a gyönyörű környezet, az önfeledt alkotás pillanatai, a tábor végén rendezett szabadtéri kiállítás mozzanatai, valamint a záróünnepség és a főszervezők, támogatók láthatók.

E tábornak voltam én is meghívott résztvevője. A megtisztelő felkérés értékes szakmai - emberi kapcsolatokkal, és felejthetetlen élményekkel ajándékozott meg!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack