Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 19 vendég böngészi

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm honlapomon, kellemes böngészést kívánok!

Kérem tekintse meg az Aktuális ajánlatok menüpontot!

Napfényes november

 

Szívet-lelket melengető ajándék a ragyogó őszi napsütés. Ebben az időszakban borús szürkeség, köd és eső a "normális". Most azonban még ragyogó és tobzódó színekben gyönyörködhetünk, feltölthetjük "napelemeinket" fénnyel a közelgő tél előtt.

Valóban, szinte akkumulátorként szeretnénk eltárolni magunkban télire a megpihenni készülő természet illatát, az ősz varázslatos meleg színeit és fényeit.

A fagyok beálltával a fák levetik lombkoronájukat, mi emberek viszont igyekszünk puha meleg ruhákba burkolózni, és melegséget sugárzó környezetet teremteni magunk köré anyagokban, színekben egyaránt. Lakhelyünket szőnyegekkel, bútorainkat vastag takarókkal fedjük le, és falainkon is szívesebben nézünk hűvösen kéklő, vagy vizes témájú tájak helyett a tűz fényének melegét idéző, bensőséges hangulatú festményeket, képeket.

Öltözködésünkben a fémesen csillanó, kemény, hideget sugárzó élettelen (gyakran szintetikus) tárgyak helyett előtérbe kerülnek a puha, lágy tapintású, melegséget árasztó természetes öltözékek, ékszerek és kiegészítők.

Különösen lélekmelengető érzés lenne még azt is tudnunk, hogy viseletünk darabjai úgy születtek, hogy élő energiákat hordoznak magukban (kíméletes, erőszakmentes technológiával előállítva). Festett szimbolikái révén pedig folyamatosan és egyenletesen árasztják ki magukból az eltárolt életerőt és energiát - mint egy akkumulátor - melyekre nagy szükségünk lesz a rideg téli hónapokban (is)....

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack